“Україна не має часу”: у WP різко розкритикували бездіяльність Палати представників США

Росія продовжує тероризувати Україну, обстрілюючи житлові будинки та електростанції. Також українські бійці втрачають перевагу на лінії фронту та стають слабшими. Однією з головних причин такої ситуації в країні є те, що спікер Палати представників Майк Джонсон та члени Республіканської партії безпідставно відклали надання допомоги Україні на шість місяців. Такою думкою поділився автор матеріалу для The Washington Post.

Відомо, що наразі Палата представників повернулася до роботи, а боротьба за федеральний бюджет закінчилась, тому, на думку автора, Україна повинна нарешті отримати допомогу, на яку вона заслуговує.

“Росія зараз пристосовується до таких способів, від яких Україні важко захиститися. Останнім прикладом є використання планерних бомб – старих боєприпасів, що несуть до півтонни вибухівки, оснащених крилами і системами наведення для польотів на великі відстані з певною точністю. Вони дозволяють російським літакам зупинятися і вести вогонь поза зоною досяжності українських зенітних систем. Разом з крилатими і балістичними ракетами та безпілотниками Росія вже кілька днів поспіль обстрілює українські міста”, – зазначили у матеріалі.